♥ Nu byter jag tillbaka!

Känner att jag saknar min gamla blogg grovt mycket.. Så jag byter tillbaka till den helt enkelt.
Så jag finns på min gamla blogg, kommer inte svara på några kommentater som skickas till denna blogg.

Så ni finner mig här: http://whatabeautifulworld.blogg.se


♥ Thailand, ta mig tillbaka



♥ Godmorgon skolböcker

 

Rubriken säger allt, usch och fy idag ska jag bosätta mig i mina skolböcker. Känns lite halft jobbigt men jag har två prov imorgon så ibland måste man engagera sig! Jag vill ju få bra resultat i båda proven. Matten kan jag redan bra så det är ingenting jag egentligen behöver plugga med så mycket men däremot musiken måste jag ta tag i, musikteorin är riktigt jobbig med alla notvärden, notsystemet osv. Så vi hörs om några timmar


♥ Den 17 April 2010

Ja ni.. Imorgon är det den 18 April, alltså åtta dagar kvar till min födelsedag plus att det är söndag imorgon.. Surt. Vad ska ni hitta på imorgon? Något kul eller bara slappa och ta dagen som den kommer? Själv ska jag plugga musikteori hela dagen lång, har nämligen prov på måndag i det. Vi hörs imorgon!


♥ Fixat om lite i bloggen ^^

Som ni kanske ser så är det lite förändringar, rubrik, inläggstext och menyn lite smått men jag är inte klar än! Ska försöka fixa till min meny riktigt snyggt snart, kanske inatt kommer väll inte kunna sova alls ikväll / natt. Har ni också svårt att sova på kvällarna?


♥ Wallstreet - USA [New York]


♥ Jag längtar till tisdag!

Vill ni veta varför? Äsch klart ni vill! - På tisdag händer det grejer på hög nivå. Hammarby har som första hemma match nu, alltså kallas det hemmapremiär. Jag och min bästavän ska gå och se på fotbollen och även träffa massor av trevligt folk.

Hammarby är kärlek för mig, även fansen, sångerna, glädjen, allt det där! Även om dom förlorar så är det äkta kärlek. Att hoppa omkring med alla fans och sjunga och bara njuta av livet. Man skrattar och har kul, även fast allt går fel. Efter regn kommer sol, krämparglöden kommer aldrig slokna, för hammarby kommer aldrig ge upp. Aldrig!

Hejar ni på något lag? Brukar ni gå på fotbollsmatcher? Jag går på varenda hemmamatch.

♥ Ser på film

Flightplan - Filmen handlar om en familj, pappan dör i Tyskland, han föll från ett hustak. Mamman och hennes dotter åker tillbaka till USA för att begrava han, men dottern försvinner på flyget och ingen tror att hon är borta, eftersom att hon inte står på pasaregarlistan, men hon är med på flyget. Den är faktiskt jätte bra. Mycket bra film, jag ska inte avslöja för mycket nu, men Amerikanska filmer har oftast lyckliga slut! Ni som inte sett denhär filmen, borde se den. Jag tycker den är bra iallafall.

 


♥ Dumma data

Vi hörs om ett tag....!

♥ Nedräkningen börjar NU



Nu är det bara 9 dagar kvar tills jag fyller år, och nedräkningen har börjat..
På måndag den 26 April 2010 - Fyller jag år. Jag längtar något sjukt mycket.


♥ Dagens fråga



Själv åker jag nog till Italien eller Thailand. Varför vet jag inte riktigt, men det är två länder jag varit rätt mycket i, eller iallafall i Thailand! Jag gillar kulturen och maten i båda länderna och stränderna framförallt! Men det är ju alltid skönt att komma iväg till ett land med härlig sol och värme, eller vad säger ni?

Eller så skulle jag nog vilja åka till ett land där jag inte varit på riktigt länge, text. Grekland eller Spanien eller något land i Europa. Jag avgudar Grekland, ett ställe jag faktiskt saknar. Men mamma är mer intresserad av Italien och länder i Aisen.

Och om det är ett land som jag inte varit i så blir det nog USA, om jag fick en gratis biljett till USA skulle jag packa och dra direkt. Ska dit nästa vår på en weekend, jag längtar något sjukt mycket! New york hjärta mig. Det kan jag redan säga nu, kommer älska den staten, vem vill inte åka till 'staden som aldrig sover?'


♥ Förlåt för den plötsliga bloggpausen


Hej alla läsare! Förlåt för att jag tog en bloggpaus mitt i allt. Jag mådde inte bra alls så jag kände att jag var tvungen att ta avstånd från bloggen helt och hållet. Men nu är jag tillbaka, känns faktiskt riktigt bra. Har ni saknat mig? Har gått igenom alla ej godkända kommantarer och har svarat på hälften nu, feels good. Hoppas ni får en bra lördags kväll iallafall!


♥ Godmorgon

Förlåt för att jag inte uppdaterar mer.. Men mår inte så bra så tar avstånd från bloggen och bloggar på en annan blogg som bara mina vänner läser. Jag kommer tillbaka!


♥ Webbar med kevin



Kevin, sötnosen med alla flirt trix ;)


♥ Sommarplaner

Tja! Eftersom att det snart är sommarlov så tänkte jag berätta lite kort vad jag ska göra i sommar, kan ju alltid vara kul och veta, eller hur?

♥ De första tre veckorna i Juni ska jag bara slappa och ta det lugnt
♥ Sista veckan på Juni åker jag till Italien i två veckor
♥ Kommer hem i Juli och då åker jag(och min mamma plus två till) ner till Göteborgsskärgård
♥ Kommer hem en vecka senare och då ska jag bara ta det lugnt
♥ Gotland (någon vecka efter detta, inte bestämt än)
♥ Bästaväns landställe


♥ Dålig uppdatering

Sorry! Men har inte haft någon stor lust och blogga alls. Mitt hår e skit, allt är skit. Blogg designen vill inte funka (som ni ser så är det en vit tjock linije högst upp som inte vill bort) aja, jag klarar mig väll ett tag till. Men sötnosen Anna hjälpte mig men att få skugga runt bloggen, snyggt va? Nu ska jag kolla igenom alla kommentarer, svarar på dom imorgon.


♥ A pic from today


Dagens outfit - Hiss / Diss?


♥ Godmorgon stress..

HEY PEOPLE!
Jag har skit stressigt, men jag är alltid ute i sista sekund - varför undrar man ju! Ska kila iväg till tunnelbanestationen och möta upp bästis snart och åka till frisören, färga och slinga håret. Vilken färg ska jag färga? Vad ska det vara för färg på slingorna? Ja ni.. Det får ni inte veta, det blir en överraskining. Btw bloggar typ vid halv tio eller något sånt på kvällen för idag kommer jag inte ha tid för bloggen. Så ciao ha en skit bra tisdag, puss!


♥ Snart tisdag ;)

Och jag har helt glömt och berätta en sak för er.. Imorgon färgar jag mitt hår och slingar det, *pirrigt* Min bästis ska vara med mig sen senare ska vi iväg på fotbollsmatch, nice va?! Btw. Jag kommer inte visa mig ute om mitt hår blir fult, så håll tummarna..


♥ Lookbook


Vad tycker ni om denna outfiten? Själv hissar jag den. Frågan är om du dissar den? ;)


♥ Live love laugh



♥ Tog bort länkarna :@

Gud va sur jag är! Att det aldrig kan bli typ bra? Det såg sjukt bra ut på min internet sida. Så ser det helt knas ut i alla andras så jag fick damp och tog bort det, så nu är min blogg ful och äcklig. ÅH nu ska jag äta hejdå. Nu får den se ut såhär:

Istället för:


♥ Börjar fixa mig

♥ Gå upp från sängen
♥ Duscha och fixa håret
♥ Äta (dör av hunger)
♥ Sminka mig 
♥ Välja kläder

Vi hörs!


♥ Det snöar....

Jag trodde våren var påväg.. Men jag vaknade nyss och kollade ut, vad ser jag? Snö på alla träd men det är dock slask på gatan men ändå, usch vad jobbigt.. Då blir det att sitta inne idag i något köpcentrum eller något eftersom att jag ska träffa en kompis, får väll ta en fika eller något sånt.
Nu ska jag försöka äta lite frukost, puss!


♥ Lyssna och njut



Den här låten är så jävla bra, höj till max på volymen, sjung med, dansa runt, känn känslan - YEAH


♥ Fashion


Gjort ett vår/sommar kollage - Vad tycker ni? Själv hissar jag, dock skulle jag aldrig kunna ha på mig dom blommiga leggingsarna! Skulle bara känna mig obekväm. Man måste ha kläder man trivs i, annars känns allt så fel.


♥ Nytt i bloggen


Länkar under headern! Har äntligen blivit klar med detta, pjuuh! Dock kommer ni märka att alla länkar inte finns en, men det är ju för att bloggen är ny. Men kolla gärna in och kika omkring lite. Och detta hittar ni på deisgnadinblogg, det är jätte bra instruktioner, så detta klarar alla lätt! Puss puss.


♥ La música

- Lady GaGa ft. Beyoncé - Telephone
- Own City - Fireflies
- Timbaland feat. Katy Perry - If We Ever Meet Again
- Pitbull - Pearly Gates
- One Republic - All The Right Moves
- Justin Bieber ft Sean kingston - Eenie mini
- T-Pain Ft. Young Jeezy - Reverse Cowgirl  (Min låt)
- Lil Wayne feat Eminem - Drop the World
- Jah cure - Never find

♥ Åsikter om människor

Människor som inte har någon respekt för andra - Behöver inte förvänta sig något respekt tillbaka.

Vad är respekt för dig? För mig är respekt vikigt. Och respekt i min värld är: 'Man behandlar andra som man själv vill bli behandlad' Tex. Om någon är dum mot mig, är jag dum tillbaka. Om någon är snäll, så är jag snäll tillbaka. Så funkar det iallafall för mig. Men alla har olika slags uppfattingar om respekt. Jag hatar folk som inte har det, helt seriöst. Jag hatar folk som är elaka och tror dom kan komma och gå, säga vafan dom vill till allt och alla. Så fungerar inte världen. Kanske dags och fatta det?

Vi lever sjukt många människor på jorden, hälften respekterar inte varandra, antingen är man rasist eller nazist eller något likande. Vad är problemet att acceptera folk? Jag blir riktigt sur, för jag hatar när man bli behandlad illa och när man ger tillbaka av samma skit som dom gav så hör man uttrycket 'Har du ingen respekt eller?' Vafan visar dom människorna som började då? Inte respekt iallafall.

Så jävla trögfattade människor! Det finns fan ingenting värre. Jag hatar folk som inte har respekt, klagar på andra för att dom själva är så jävla perfekta, vafan ingen är perfekt i den här världen. Vem sa att du var snyggast av alla? Vem sa att alla ville ha dig? Ingen vill ha någon utan respekt.

Bäh, spyr på alla som inte har någon respekt för tex.  Olika hudfärger, ''utseende mässigt'' osv.


♥ Home sweet home

Tja! Nu har jag kommit hem från en rikgit mysig dag på stan! Jag och daniela gick runt lite i stan och fikade på stureplan, vi träffade armas och alla hans typ kompisar. Sen så gick tiden, vi satt och snackade i kungsan om allt mellan himmel och jord. En perfekt vår dag helt enkelt! Ps. Bilden under är från min gamla blogg, därför står mitt bloggnamn på bilden haha.


♥ Bloglovin'

Hjälp mig komma igång igen med bloggandet! Lägg till mig så lägger jag till dig. Många undrar varför jag har ny blogg, svar: Jag ville ha en ny blogg, ett lättare namn och bara börja om allt igen! Vad ska ni göra idag, något kul? Själv ska jag träffa en kompis i stan om två timmar och jag ligger fortfarande i sängen, lyckat..


♥ Ny blogg


Nu har jag en ny blogg.. Kände för något nytt, orkar inte med min gamla blogg. Och nu har jag skaffat ett bättre, lättare bloggnamn som man kommer ihåg också! Hur nice är inte det? Och en helt annan design osv. Jag är sjukt trött, klockan är mer en halv tre och ska upp vid tio imorgon för jag ska vara i stan klockan två och träffa en vän! Så ni får nöja er med min design som den är nu! Well now.. I need some sleep.


RSS 2.0